COMPRA DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR ON-LINE

 

Benvolgudes famílies,

Un any més, us oferim la possibilitat d’adquirir els llibres a través del servei que ha contractat l’AMPA per aquest proper curs 2019/2020:

  • Com funciona i qui pot accedir al servei?

Comercial Girona, la distribuïdora de llibres contractada, prepararà lots amb els diferents llibres i material necessari per al curs per a totes aquelles famílies que desitgin adquirir-los.

  • On efectueu la reserva i quan?

Podreu adquirir els llibres i el material a través de la pàgina web de la distribuïdora. Les dades per accedir-hi i el termini en el qual podreu fer la compra són:

www.comercialgirona.cat/comandes

CODI CENTRE: AMETLLERC0107

 TERMINI D’ACCÉS: del 25 de Juny al 15 de Juliol.

RECORDEU que és important fer la reserva dins el període establert.

 Per aquelles famílies que no disposin d’internet o tinguin dubtes alhora d’efectuar la comanda online, Comercial Girona (la distribuïdora de llibres ) els donarà suport per a poder fer la reserva el dia 4 de Juliol de 10h a 14h.

  • Quin es el procediment?

Caldrà accedir a la web de la distribuïdora mitjançant l’adreça que us hem facilitat.

En primer lloc, us haureu de registrar com a pares, mares o tutors dels alumnes i crear el vostre compte indicant les vostres dades de contacte i una contrasenya. Això us permetrà consultar les comandes que hàgiu efectuat sempre que vulgueu i durant el termini indicat.

Seguidament, podreu seleccionar el curs que farà el vostre fill/a i els llibres, material i folres que desitgeu adquirir.

Finalment, es demanarà que seleccioneu l’adreça de lliurament, indiqueu el nom de l’alumne/a i que efectueu el pagament.

  • Podeu demanar els llibres folrats?

Si voleu els llibres folrats (en les ocasions que així es pugui), caldrà que també seleccioneu en la vostra comanda els folres dels llibres que adquiriu. Es tracte d’un folre de plàstic termo-segellat a mida del llibre. El servei de folrat té un cost de 2.00€/unitat.

  • Com us podeu fer socis de l’AMPA?:

En el mateix moment en que es fa la comanda de llibres, també es farà el pagament de la quota d’AMPA de 30€ per família. Això us permetrà gaudir d’un descompte sobre el preu de venda al públic dels llibres.

  • Quins mètodes de pagament hi ha?

Tindreu tres opcions a escollir:

      -Targeta de crèdit/dèbit en el moment de realitzar la compra online .

-Mitjançant una transferència bancària o per caixer automàtic al compte de LA CAIXA (numero de compte al full que us vàren lliurar) fins el dia 29 de Juliol.

Aquesta darrera opció us permet FRACCIONAR el pagament; és a dir, podeu efectuar tants ingressos com vulgueu; sempre i quan, el dia 29 de Juliol hagi quedat tot pagat.

És important que al fer qualsevol pagament indiqueu el NOM i el CURS de l’alumne/a o bé EL NÚMERO DE COMANDA.

    -Pagament en efectiu o targeta de crèdit/dèbit en el moment de la recollida a l’escola.

  • Com rebreu els llibres?

Tindreu dues opcions a escollir segons si seleccioneu les despeses addicionals de transport:

     -Opció 1: Rebre els llibres directament a casa vostra. Aquesta opció té un cost de 4€ per família i els enviaments es realitzaran a partir de l’1 de setembre. (En aquest cas, HEU de seleccionar les despeses d’enviament en TOTES les comandes que realitzeu; tenint en compte que en la primera es cobraran els 4€, mentre que en les posteriors comandes, l’import de les despeses seleccionades serà 0€). Important: si escolliu aquesta opció d’entrega, cal que efectueu el pagament prèviament amb targeta o transferència; és a dir, no es podrà fer el pagament en el moment del lliurament.

     -Opció 2: Es podran recollir els llibres i material el dia de venda presencial al centre (en aquest cas, NO s’han de seleccionar les despeses de transport):

DIMARTS DIA 3 DE SETEMBRE DE 10.30h A 13.30h I DE 15h A 18h

En el cas que algun llibre estigui esgotat en el moment de l’entrega, aquest es cobrarà i es lliurarà directament als alumnes a classe, per tant no tindreu la molèstia d’anar diverses vegades a adquirir-los.

Restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.

Atentament,

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s