JORNADES DE TREBALL ALS PATIS DE L’ESCOLA

NENS I NENES DE L’ESCOLA PLA DE L’AMETLLER!!!

US ESCRIVIM DES DE LA COMISSIÓ DE PATI DE LA NOSTRA ESCOLA!!!
ENS ADRECEM A VOSALTRES PER DIR-VOS QUE EL PASSAT DIVENDRES DIA 12 D’OCTUBRE, UN GRUP DE FAMÍLIES VAM REUNIR-NOS AL PER TAL DE SEGUIR TREBALLANT PER AL NOSTRE PROJECTE DE PATI. VAM COL·LABORAR GRANS I PETITS I VAM PASSAR UNA JORNADA D’INTENS TREBALL PERÒ TAMBÉ MOLT LÚDICA I FESTIVA! COM QUE LA FEINA SE’NS VA ALLARGAR, VAM DINAR PLEGATS AL MENJADOR DE LA NOSTRA ESCOLA!!!

ESPEREM QUE US AGRADIN MOLT LES NOVES ZONES DE JOC LLIURE I EXPERIMENTACIÓ QUE HEM DISSENYAT I CREAT PER A VOSALTRES AMB MOLTA IL·LUSIÓ!!!

AL PATI D’EDUCACIÓ INFANTIL, TROBAREU MÉS INSTRUMENTS ALS MURS MUSICALS, UNA CUINETA DE FUSTA MOLT BONICA, UNA ÀGORA FETA AMB PETITS SOCS I UN ESPAI SOTA ELS ARBRES ON PODREU JUGAR A FER CABANES AMB TOT TIPUS DE TELES… AH! TAMBÉ PODREU
JUGAR AMB PROPOSTES PINTADES AL TERRA, UN CUC I UN CIRCUIT DE COTXES!!!

AL PATI D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA, TAMBÉ HI TROBAREU NOVETATS AL MUR MUSICAL, UN ESPAI PER FER CABANES, UNA TAULA FETA AMB RODES, UN CIRCUIT DE TRONCS… I TAMBÉ PROPOSTES DE JOC PINTADES AL TERRA!!!

CAL DIR QUE TAMBÉ ES VA APROFITAR LA JORNADA PER REHABILITAR ZONES I MATERIALS QUE ESTAVEN MALMESOS.

NENS I NENES!!! ESPEREM QUE AMB TOTS AQUESTS RACONS DE JOC, PUGUEU SEGUIR DEIXANT ANAR LA VOSTRA IMAGINACIÓ, FER DESCOBRIMENTS, EXPERIMENTS, APRENENTATGES I GAUDIR DE LES ESTONES LLIURES EN COMPANYIA DELS VOSTRES COMPANYS I COMPANYES!!!

DES DE LA COMISSIÓ DE PATI, VOLEM FER UN AGRAÏMENT MOLT ESPECIAL A TOTES LES FAMÍLIES QUE VAN VENIR A PARTICIPAR D’AQUESTA JORNADA. NO HI HA DUBTE QUE AL PLA DE L’AMETLLER HI HA GENT AMB MOLTA IDEA, EMPENTA I GANES DE TREBALLAR!!! MOLTES
FELICITATS A TOTS I TOTES ELS QUE HO HEU FET POSSIBLE!!! SOU GENIALS!!!

LA COMISSIÓ DE PATI

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s