COLÒNIES CURS 2015-2016 – MAS PAGÈS

maspagesAquest any es faran els dies 21, 22 i 23 de març de 2016 (coincidint amb els dies laborables de les vacances escolars de Setmana Santa).

Proves per equips, xutagolf, cabanes, jocs al bosc i jocs de pistes són algunes de les activitats previstes durant l’estada. No us ho podeu perdre!! Una bona ocasió per fer unes colònies amb els amics i, una bona solució, per a tots els pares i mares que han de treballar durant aquests dies.

LLOC: MAS PAGÈS (Sant Esteve de Guialbes)

EDATS: de P3 a cinquè

PREU:  Soci AMPA 100 € / No soci AMPA 110 €

Les famílies nombroses o monoparentals que siguin sòcies de l’AMPA podran gaudir d’un descompte del 5% presentant el carnet que ho acredita en el moment de fer la inscripció.

SORTIDA: Dilluns dia 21 de març a les 9’30h davant de l’escola

INSCRIPCIONS: 11 i 17 de febrer

HORARI INSCRIPCIONS: dijous 11 de 16:30h a 17:00h i dimecres 17 de de 21’00h a 21’30h a la consergeria de l’escola. Si voleu portar omplerta la butlleta d’inscripció, trobareu  l’enllaç al final de la pàgina.

IMPORTANT: A l’hora de fer la inscripció, cal portar fotocòpia i original de la targeta sanitària de l’alumne/a. Les colònies s’acaben el dimecres dia 23 de març entre les 15’30 – 17’00 de la tarda (cal anar a recollir els/les nens/es directament a la casa). Podeu trobar més informació sobre el lloc i les activitats que s’hi poden dur a terme al web: http://www.maspages.com/

ENLLAÇ BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

ENLLAÇ FULL INFORMATIU DE LES COLÒNIES

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s