Casal tardes de Juny

A partir del 9 de juny i coincidint amb l’horari intensiu de l’escola, l’AMPA ofereix el servei de Casal de tardes, de les 15:00 a les 17:00 hores. El servei el faran els monitors de GIROLLEURE.

 

maleta

Per els més petits, el fil conductor que guiarà aquest casal serà LA MALETA DE L’AMIC RODAMÓN. Tracta d’ un personatge que viatja per molts llocs, on coneix a nens i nenes d’arreu del món. Ho fa amb la seva maleta, màgica, plena de sorpreses i activitats per a fer. Haurem de fer les activitats que ell ens proposi, l’anirem coneixent i fent activitats programades i pensades per gaudir en el temps de lleure. A través de propostes de jocs, tallers, danses, música, teatre, gimcanes,…, se’ls hi donarà l’oportunitat de viatjar en un món fantàstic.

I per els nens d’educació Primària, l’eix transversal del casal serà la dinàmica de grups a través de : CORREM TOTS JUNTS!!!! Serà un casal esportiu on tots els nens i nenes coneixeran i practicaran tot tipus d’esport. Les activitats seran dinàmiques i adequades a les edats.

PREU SOCI:         44€ tot el casal – dia esporàdic 6€

PREU NO SOCI: 50€ tot el casal – dia esporàdic 8€

INSCRIPCIONS: El dimarts 27 i dijous 29 de 16:30h a 17:00h

Important: A l’hora de fer la inscripció, cal portar fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne/a 5% de descompte a famílies monoparentals i famílies nombroses, portar acreditació.

LLOC: Escola Pla de l’Ametller

DATES: Del 9 de Juny al 20 de Juny

HORARI: De 15:00 a 17:00

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s