Notícies

A l’última assemblea general de l’AMPA del passat dilluns 14 d’octubre, es van ratificar els càrrecs directius de l’associació. L’Albert Batchellí continua de president, la Montse Masanas de tresorera i la Mireia Bosch de secretària. Tenen una tasca feixuga i sovint poc valorada, animo a tots els pares a ser més participatius; són temps difícils i cal ajudar l’escola, els nostres fills en sortiran beneficiats.

**********

Al mateix dia hi va haver Consell Escolar i se’ns va comunicar que el proper dia 24 d’octubre hi haurà vaga de mestres per protestar contra la LOMCE, la LEC i les retallades. Sembla que tindrà un grau de participació elevat i segurament els nens que acudeixin a l’escola es passaran el dia al pati. Ens van demanar el suport dels pares. Estaria bé que els mestres ens donessin més informació per valorar aquest suport.

Les classes d’extraescolars d’aquest dia es faran normalment.

**********

També en el Consell Escolar es va parlar del problema del reciclatge. Es veu que a l’hora del patí del matí, el terra queda ple de papers dels esmorzars, de palletes i tetra-brics dels sucs. Amb l’ús de les carmanyoles NO CAL AFEGIR CAP ENVOLTORI als entrepans.

Se’ns va dir que no els hi posem tant de menjar, que bàsicament l’hora del pati és per jugar i que els nens no tenen temps de menjar-se un entrepà gran. O que sovint se n’obliden i molts el llencen només amb una queixalada. Que les papereres queden plenes de menjar. Francament, la notícia em va commoure. Tots els pares i les mares volem el millor pels nostres fills, i sé que és difícil fer-los esmorzar abans d’anar a escola. Tots portem una vida contra rellotge, i si el nen no menja a casa, li preparem un bon bocata, però…assegurem-nos que se’l menja i si no, fem-lo més petit!

2013-10-17 12.10.30 2013-10-17 12.12.32

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s