Extraescolars, propostes curs 2013-2014

INICI ACTIVITATS: DIA 30 DE SETEMBRE

INSCRIPCIONS: 18 i 19 de setembre de 9 a 10 del vespre a l’escola

(Multiesports, Psicomotricitat i Anglès (P3,P4,P5) només el dia 18.

escacs

ACTIVITATS:

TEATRE (Tere Solà i Llum Valle)

Aprendre a interpretar personatges, habilitats gestuals i d’expressió amb els contes com a centre d’interès i a utilitzar tècniques teatrals per treballar l’expressió: oral, corporal i sensorial.

MÚSICA (Marta Soler i Ferrer )

Preparació de repertori vocal i instrumental utilitzant la flauta i instruments de percussió determinada (carillons, xilòfons, metal•lòfons) i percussió indeterminada (triangles, claves, caixes xineses…), incorporant també altres instruments que toquin els nens. Preparació de peces vocals amb l’objectiu de poder participar en alguna trobada de corals.

CANT CORAL (Taller de Música)

Es pot considerar com una activitat de desenvolupament integral de l’infant. Els nens i nenes que canten en grup des de ben petits, a més de gaudir cantant, s’enriqueixen de nou vocabulari, exerciten la memòria, l’atenció, aprenen a respirar correctament i a mantenir una posició corporal correcta. Els objectius i continguts generals d’aquesta activitat són: descoberta del cos com a instrument musical, tècnica vocal en grup a través del joc, repertori de diferents cultures i estils.

PSICOMOTRICITAT (Consell Esportiu)

Sessions de treball de psicomotricitat amb una sessió extraordinària de dansa i ritme.

PLÀSTICA (Dido Univers Creatiu)

Amb materials com ara “paper-maxé”, papiroflèxia, materials reciclats, etc., es faran diferents activitats manuals. Realització de centre/motiu nadalenc, realització de quadres amb textures i colors, construcció de jocs (parxís, tres en ratlla…)

MULTIESPORT (Consell Esportiu)

1r, 2n i 3r:

Programació de treball d’iniciació esportiva al llarg dels 8 mesos amb la participació a 5 trobades de caps de setmana acompanyats pel propi monitor/a de l’extraescolar.

4t, 5è i 6è:

Pràctica de 6 esports diferents al llarg dels 8 mesos de durada de l’activitat.

Els nens/es quedaran automàticament inscrits al Circuit Comarcal d’Esports Col•lectius (competició adreçada a nens/es de cicle superior) amb temàtiques de futbol sala, handbol, rugbi flag, bàsquet.

FUNKY – HIP-HOP (Consell Esportiu)

Seguir el ritme, aprendre i crear noves i modernes coreografies i gaudir de la música i el ball.

ESCACS (Club d’escacs Banyoles)

El joc dels escacs és una excel•lent activitat que ajuda a formar la personalitat mitjançant la reflexió/acció, essent l’acció el resultat d’un camí reflexiu.

AULA D’ANIMACIÓ (a càrrec de Tic Tac)

Activitat de caire lúdic que consta de diverses i variades activitats al llarg del curs. Contes, mímica, danses i diferents estils de ball, relaxació, cançons, jocs de taula i trencaclosques, manualitats i papiroflèxia.

ANGLÈS (a càrrec de Tic Tac)

L’Anglès és possiblement un dels idiomes més parlats i, per tant, un dels més necessaris. Per això intentarem que els nostres fills/es aprenguin anglès d’una manera més lúdica i divertida afavorint així el seu aprenentatge i rendiment acadèmic.

ANGLÈS (a càrrec de Kids&us) P3, P4, P5 Reunió informativa dimarts 17 setembre.

El mètode Kids&us pretén transmetre l’anglès als nens a través de jocs, cançons i activitats estimulants adaptades a cada grup d’edat. Els nens estan en contacte amb l’anglès diàriament a través de l’escolta del cd i la seva repetició, una eina bàsica per adquirir qualsevol idioma.

MECANOGRAFIA (Meca Centre Sistemes Informàtics)

Activitat on aprendran a utilitzar i assolir un bon coneixement del teclat de l’ordinador. Aprenentatge del teclat amb els deu dits, sense mirar i amb adquisició de velocitat.

DIBUIX (Paco Daranas)

Aquesta activitat està adreçada a tots els nens i nenes que tinguin ganes de saber dibuixar més. El dibuix segueix essent, juntament amb l’escriptura, un dels llenguatges bàsics per expressar-se.

TENNIS (Club Tennis Banyoles)

L’objectiu és millorar les pròpies habilitats bàsiques a través del tennis, un esport individual i col•lectiu on es desenvolupa tota la tècnica, tàctica, flexibilitat i coordinació necessàries per a practicar aquest i d’altres esports de raqueta.

ATLETISME (Ferran Gutiérrez)

Córrer, saltar, llançar. L’atletisme, a part de ser un dels esports més complerts que hi ha, és la base de moltes altres disciplines esportives. En aquesta extraescolar els nens i nenes es podran iniciar a la seva pràctica a través de jocs.

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA (Koni Selinger Kohan)

Escriure de forma creativa activa la imaginació i el pensament i és un incentiu cap a la lectura. Mitjançant jocs i consignes ens endinsem en el món dels llibres i de la fantasia. També facilita la feina de l’aprenentatge. El plaer per l’escriptura ajuda els nens a millorar el domini del llenguatge i a poder escriure amb destresa un conte, una poesia o un guió teatral, convertint-lo en una tasca amena i divertida. I com que també és amb paraules que els nens expressen el que senten, la pràctica d’aquest taller els permet adquirir més seguretat.

HORARIS:  EXTRAESCOLARS CURS 2013-2014

FITXA D’INSCRIPCIÓ: Butlleta inscripció EXTRAESCOLARS 13-14. pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s