Concurs pinta i guanya

 

La Cambra de Comerç de Girona va repartir el passat 29 de desembre els premis del concurs de dibuix “Pinta i guanya”, per fomentar l’emprenedoria, a 25 escolars de les comarques gironines. Un total de 500 nens i nenes, pertanyents a escoles públiques i concertades, van participar en el concurs, que ha tingut una gran acollida. Entre els guardonats hi havia alumnes d’entre 3 i 12 anys. L’entrega de premis, que va omplir de gom a gom la sala d’actes de la corporació, va comptar amb la presència del President de la Cambra, Domènec Espadalé; el comissari del Centenari de la Cambra, Jaume Fàbrega, i el director territorial d’Ensenyament, Albert Bayot, a més dels autors, Joan Codina i Joan Domènech.

Degut a la bona recepció del còmic “Temps era temps”, editat per la Cambra de Comerç, la corporació va decidir utilitzar la publicació com a tema central del seu estand a les fires de  mostres de Girona, Torroella de Montgrí i Banyoles durant aquesta passada tardor. El projecte, centrat en la difusió de l’emprenedoria i la nostra història recent, incloïa un concurs de dibuix titulat “Pinta i guanya”, en el qual els escolars havien de posar color a una historieta inèdita creada pel dibuixant del còmic, Joan Codina, que també tenia en blanc les bafarades del text.

Els guanyadors han rebut dos còmics de la Cambra, un com a premi personal i un altre per la biblioteca de la seva escola. Els alumnes premiats pertanyen a les següents escoles: Escola Portitxol de L’Estartit, Institut Montgrí, Pere Rosella de Calonge, L’Esculapi de l’Escala, El Bosc de la Pabordia de Girona, Maristes de Girona, Montjuïc de Girona, Les Moreres de Flaçà, IES Celrà, Cassià Costal de Girona, Joan Reglà de Bàscara, Pere Alsius de Banyoles, Pla de l’Ametller de Banyoles, La Farga de Salt, La Draga de Banyoles, Pompeu Fabra d’Anglès, Les Alzines de Girona, Vedruna de Palafrugell, Guillem de Montgrí, Santiago Ratés de Vilajuïga i Ceip de Llers.

FELICITATS A EN JAUME CAMPRUBÍ JUANOLA !!!!!!!!

Foto cambra

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s