GRAN PARTICIPACIÓ

Beisbol-09 El passat dissabte 9 de maig a la tarda es celebrà la IX Parada del VIATGE ESPORTIU COMARCAL al CEIP Pla de l’Ametller de Banyoles. La temàtica de la jornada pels 300 participants d’educació primària era el beisbol i pels 50 inscrits d’educació infantil era un circuït multiactivitat.

Els 30 equips inscrits s’organitzaren per cicles educatius i dins d’aquests per grups de 4 equips per cada camp, aconseguint així que cada equip jugués 3 o 4 partits de 20 minuts durant les dues hores i mitja que durà la trobada.

L’activitat finalitzà amb una entrega d’obsequis a tots els participants i un trofeu a cada guanyador de cada camp de la mà del president del Consell Esportiu del Pla de l’Estany i un membre de la Secció Esportiva de l’AMPA del CEIP Pla de l’Ametller.

Aquestes dues entitats formaren un gran equip de treball de més de 30 persones que participaren en l’organització prèvia i durant la jornada, amb la unió del voluntariat per part de l’AMPA, l’organització tècnica per part del Consell Esportiu i la gran afluència de participants s’aconseguí un gran èxit en molts sentits.

Cal ressaltar també l’implicació de la coordinadora del Pla Català d’Esport a l’Escola ja que és una activitat emmarcada dins d’aquest programa de la Secretaria General de l’Esport.
BeisbolAmb la propera parada al CEIP Can Puig el dia 17 de maig, el Viatge Esportiu arriba a la seva recta final d’aquest curs 08/09 i està previst que acabi el recorregut el dia 7 de juny amb una gran Festa Final al Parc de la Draga de Banyoles.

Anuncis

One thought on “GRAN PARTICIPACIÓ

  1. Dissabte va essér un dia emotiu per a tots els de l’escola. Tant per els nens com per els pares que veiem com els nostres fills correvien, cridaven i s’animaven uns als altres.
    L’esforç que cada any posem per aquesta eventualitat es veu llavors al final de l’acte.
    Crec que una de les persones que més es mereix l’esforç realitzat és el nostre conserge ( RAMON) que sempre està pendent de qualsevol en surt que pugui passar. Gràcies per essér amb nosaltres.
    Felicitats a tots els monitors del consell esportiu!!! i com no a la nostra Laura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s